Menu

Storno radnog naloga

 
 
Storno radnog naloga zapravo briše radni nalog, a sve servisne izdatnice povezane sa tim nalogom stornira
kako bi vratio robu na stanje! Uz to iz servisne izdatnice briše vezu, tj. broj naloga, tako da servisna izdatnica
više nije povezana sa nalogom pod tim brojem.
 
Kako stornirati tj. obrisati radni nalog?
 
Dođite do pregleda otvorenih servisnih naloga
 
Označite nalog, zatim na traci alata kliknite ikonu F10 Storno
 
 
te potvrdite brisanje naloga sa klikom na gumb briši